söndag 13 november 2011

Back of the Packer

Solen skiner i Brisbane idag har vi varit vid stranden (konstgjord i en park). Mycket varmt i vattnet inga av Hanöbuktens ljuva 12 grader i vattnet och 20 sekundmeter direkt, men omväxling är väl bra. Dessutom bättrade vi på brännan lite vid sidan av poolen/havet.

Brisbane i övrigt är en ganska fin stad som dock verkligen misslyckats med att vara intressant. Staden har inte mycket att kolla på, två parker, museum, city hall och filmfestival (som vi fick en liten glimt av). Sen var det inte så mycket mer att hämta här.

Imorgon bär det iväg ännu längre norrut. Det är ett tillägg på cirka åtta timmar på en luftkonditionerad Greyhoundbuss som dessutom erbjuder fällbara säten. Den bussen tar oss vidare på bår episka resa här Down Under som det kan komma kallas. Då bestämmer vi oss för att åka till Bundaberg, en lite mindre stad längre norrut är Brisbane givetvis och en liten bit in i landet.

Då sitter vi och har precis bokat resa effektivt och enkelt då vårt hostel erbjuder gratis wifi. Efter läser vi lite nyheter, bland annat om en båt. Inte vilken båt som helst även om man kan tro det, så lämnade båten iallafall Sydney lastad med kokain värt 78 miljoner dollar. Du har antagligen redan fattat att den la till i Bundabergs hamn, av alla ställen. Mer fakta om Bundaberg kommer.

Så nu blir det upp med packningen och vidare. Hoppas resten av alla våra läsare har det bra (börjat komma upp i stora siffror nu).

(Bilden nedan är inget montage, dock tagen i Melbourne)

//
Marcus

3 kommentarer:

 1. Klart vi följer er spännande tillvaro långt där borta.
  Här har vi börjat tänka på långkalsonger.

  SvaraRadera
 2. HALLÅ!!!!!!!!! Var tar ni vägen?

  SvaraRadera
 3. STORT GRATTIS TILL MARCUS PÅ 20-ÅRSDAGEN , FRÅN OSS ALLA HÄR I TOLLARP

  Har Rickard hittat bilderna? kan tapetsera rummet med dom. Den ena kan fungera som mösskrämmare kanske t.o.m skrämma värre saker.
  Hörde ni börjar arbetsdagen ganska tidigt!!!!, skönt!!! att komma upp på morgonen??

  SvaraRadera