söndag 6 november 2011

Fyller upp

Efter att Rickard skrivit ett sa enormt omfattande inlagg kanns det som om jag behover fylla pa lite som han kan ha missat.

vi har sammanfattningsvis hunnit med att bli serverade av Scarlett johanssons kusin, suttit fyra timmar pa ett flyg i Athen som inte rorde sig, bott pa hotell en natt i Athen. Darefter har vi spenderat en dag i Abu Dabi, UAE. Sen bar det av pa ett 13 timmars flyg till Melbourne.

Vi bor pa ett hostel i St Kilda soder om Melbourne cirka 1 kvarter fran stranden. Vadret har varit sadar forsta dagarna men i lordags gick temperaturen upp cirka 15 grader sa nu ar det behagligt har sa fort solen inte visar sig, da blir det nastan olidligt varmt.

Vi lever pa yougurt och konserver, har forsokt fa tag pa en bil men med mindre framgangar sa vi har bestamt att pa tisdag drar vi till sydney, med buss...

Melbourne ar fint, manga parker och sjukt trevliga manniskor. det tar cirka en timme och 40 min att ga in fran oss vilket vi har gjort ett par ganger da det finns lite parker och liknande pa vagen. Forra veckan gick vi aven ner till Brighton soder om St Kilda cirka en timme om man gar. Brighton ar ganska mysigt, gar man fran Brighton ner mot stranden kan man bevittna en hel del spektakulara hus.

Igar var vi och at middag hemma hos en familj som bor i St Kilda, grillat blev det. Valdigt trevligt och efterat gick vi och kollade pa ett hus byggt av en gammal kand fotbollsspelare. Pa huset fasad sitter Pamela Andersons ansikte.

Idag ska vi tvatta, fixa boende till Sydney, Aka in till Melbourne och kolla in stan lite till kanske ta en kaffe pa nagot fik eller liknande. Sen ikvall skall vi traffa nagra andra resenarer fran Kristianstad i nagon park, det ar tydligen sa man gor har.
Pa tisdag drar vi till Sydney, nu ar det frukost som galler har, ha det bra!

//
Marcus

1 kommentar:

  1. Trevligt med en uppdatering!!! Rickard är ju inte så meddelsam så det blir väl din bit, Marcus.
    Ha de gott

    SvaraRadera